Авто на ЗСУ - страховка від 15 днів

Авто на ЗСУ. Страховка від 15 днів

Волонтерство сьогодні стало синонімом української нації. Ми відкриваємо збори, донатимо “на банку”, купуємо пікапи, намагаючись закрити потреби хлопців і дівчат ЗСУ. Для тисяч і тисяч українців машина стала другою домівкою. А ми звикли дбати про свій дім. Звичайно, не всі авто мають довгий термін служби у наших реаліях, проте власники  будь-яких транспортних засобів мають їх страхувати. 

Типи військових авто  

“На передку потрібно все” - часто лунає фраза серед волонтерів. “Все, що надійне і безпечне” - додамо ми. Потреба в автомобілях дійсно з’являється постійно. Це розхідний матеріал, якого постійно не вистачає. Однак, звертаючись до волонтерів хочемо підкреслити необхідність страхувати навіть такі машини. Чому? Давайте розбиратися!

Частіше за все, автомобілі ми знаходимо за кордоном. А для того, щоб перегнати їх в східні регіони країни все одно потрібен діючий поліс страхування. Це не дивно, адже будь-які транспортні засоби можуть стати учасниками ДТП. Незалежно від того, волонтерські чи військові, чи просто цивільні цілі вони виконують. Тому, у нашому калькуляторі доступний розрахунок на період від 15 днів до 1 року на такі транспортні засоби:

  1. ТЗ з іноземною реєстрацією

  2. ТЗ без номерів

  3. ТЗ з тимчасовою реєстрацією

Саме такі автомобілі ми частіше за все відправляємо у прифронтові зони. Для передачі фінансових ризиків на страховиків, а також уникнення зайвих витрат на штрафи та відшкодування збитків у разі ДТП, радимо закласти додаткові 200-300 грн на страхування. Це дійсно невелика сума, яка дозволить не витратити зайві кошти зі зборів.

Як оформити страховку на авто для ЗСУ?

Це можна зробити в кілька кліків:

  1. Провести розрахунок за параметрами авто 

  2. Обрати пропозицію серед представлених на сайті

  3. Заповнити форму замовлення даними про людину та авто

  4. Провести оплату та перевірити поліс, який прийшов на імейл

Дякуємо за Вашу невпинну допомогу армії! З нашого боку ми готові підтримувати Вас та надавати приємні ціни та якісний сервіс! Так, купити страховку для іноземного журналіста з покриттям COVID для в’їзду або оформити страховку на авто з покриттям військових ризиків Ви можете також на нашому сайті! Слава Україні та найшвидшої перемоги!!!