Що робити при настанні страхового випадку за кордоном?

Сьогодні мова піде про те, що потрібно робити і як поводитися при страховому випадку в будь-якій країні світу, будь то Польща, Німеччина, Ізраїль або інша.

У більшості розвинених країн допомогу надають насамперед застрахованим людям, тому при поїздці за кордон обов'язково купуйте туристичну страховку.

Що таке страховий випадок?

Страховий випадок – це будь-який нещасний випадок, який стався із застрахованим несподівано і при цьому застрахована особа отримала будь-які пошкодження.

Якщо говорити простими словами, то все, що сталося через час після того, як було добре (несподівано), вважається страховим випадком (хвороба, перелом, забій).

Проте є й винятки із поняття страхового випадку. Так, покриватись не будуть будь-які хронічні захворювання, надання повноцінної стоматологічної допомоги (знімають лише біль) та інше.

Основні дії при страховому випадку

Насамперед необхідно повідомити в страхову компанію про страховий випадок за телефоном, вказаним у страховці не зволікаючи. У страховій компанії найчастіше є вайбер, для зручності спілкування між клієнтом та страховою.

Далі страхова компанія направить Вас до найближчої клініки (якщо ви в змозі пересуватися) або викличе додому лікаря (якщо стан тяжкий).

Компанія оплачує лікування безпосередньо за кордоном, тобто Вам не потрібно платити за допомогу. Якщо у Вас все-таки буде бажання сплатити самостійно, необхідно збирати всі чеки та направлення лікарів для відшкодування на території України.

Ми дбаємо про своїх клієнтів від моменту страхування і до повного одужання, всіляко надаючи матеріальну допомогу за лікування при страховому випадку.