Медична страховка в турі чи окремо?

Найчастіше, плануючи подорож через тур оператора, клієнти задаються такими питаннями: Що таке страховка в турі? Чи варто страхуватись додатково у страховій компанії? Яка франшиза і навіщо вона потрібна?

Це найпопулярніші питання, на які багато хто шукає відповіді. Розглянемо всі аспекти туристичного страхування для зарубіжних країн.

Навіщо взагалі потрібна туристична медична страховка?

Будь-яка країна, яку Ви плануєте відвідати, вимагає страховку на той випадок, якщо щось станеться з туристом. За межами України медицина дуже дорога, тим самим турист не здатний самостійно оплатити серйозне лікування. Але у кожній країні є зобов'язання перед мешканцями. Ці зобов'язання бере на себе страхова компанія.

Яка страховка включена в тур пакети?

Найчастіше щоб знизити витрати на тур, до нього включають мінімальну страховку. Що мається на увазі під мінімальною страховкою? Для зменшення ціни страховки існує франшиза – це сума, яку платить сам турист під час страхового випадку.

Так само важливо те, що ці страховки обмежені у страховому покритті. Найчастіше замість 30 000 євро вказують 15 000 євро. І це є значною різницею.

Розрахувати актуальну вартість туристичної страховки Ви можете просто у нас на сайті.

Не забудьте дізнатися про страхові випадки, які входять до медичної страховки в турі, часто вони обмежені і не цікаві для туриста.

Багато хто вважає, що страховка не потрібна для вильоту в іншу країну, адже ніколи нічого не траплялося. Це невірна думка, і вона точно зміниться у кожного, хто все ж таки зіткнеться з проблемами в іншій країні.

Чи варто купувати туристичну страховку додатково до туру?

Ми, страховий агент KIRINS, радимо це зробити. Це, як мінімум, дасть гарантії того, що в момент настання нещасного випадку, туриста буде захищено від значної витрати власних коштів.

На нашому сайті Ви також можете придбати туристичну страховку для пенсіонерів.

Чому варто оформити поліс на нашому сайті?

  • Покриття від 30 000 євро до 100 000 євро на вибір клієнта

  • Цілодобова підтримка туриста українською мовою

  • Конкурентна ціна страховки

  • Нульова франшиза - всі витрати бере на себе страхова компанія

  • ГАРАНТІЯ ВИПЛАТ