Страховка автомобіля - види договорів

Ми надаємо обов'язкові та добровільні страховки для автомобіля. До обов'язкових належить страховка ОСЦПВ (автоцивілка), а до добровільних КАСКО та інші.

Страховка для авто необхідна і нехтувати страхуванням не варто, тому що вартість обов'язкової страховки не велика, а захист буде надано на цілий рік.

Продукти страхування авто:

  1. ОСЦПВ (автоцивілка) – це обов'язкова страховка авто, яку вимагає поліція і без якої заборонено пересуватися автомобілем. Ціна на цю страховку залежить від місця реєстрації власника, обсягу двигуна та терміну, на який Ви хочете застрахуватися.

  2. ДГО – доповнення до страховки ОСЦПВ. Базове покриття є досить невеликим для нашого часу і є сенс розширити суму за майном до 1 000 000 грн. І ця сума покриє серйозні пошкодження чужого майна.

  3. КАСКО - повне страхування автомобіля. Страховка авто КАСКО покриває будь-який випадок із Вашим автомобілем від подряпин до повного знищення (ДТП, пожежі та ін.). З цією страховкою Ви можете не переживати за свій автомобіль, поки Ви його не контролюєте. Адже, щоб з ним не сталося страхова компанія покриє збитки.

  1. Міні-КАСКО – це урізаний варіант повного КАСКО, в якому обмежена сума виплати та можливих ризиків. Докладніше дізнавайтеся нашими телефонами або замовте зворотній дзвінок.

Як Ви бачите, варіантів страхування автомобіля досить багато і кожен покриває щось своє. Обов'язкова страховка авто покриває збитки перед третіми особами, а добровільна КАСКО – Ваш автомобіль.

Звичайно, добровільна страховка авто КАСКО коштуватиме набагато дорожче, ніж обов'язкова через безліч ризиків.

Якщо Вам потрібна страховка автомобіля, то зв'яжіться з нами через сторінку Контактів.

Застрахувати авто в Харкові

Щоб застрахувати авто, потрібно надіслати нам фотографії своїх документів, зручним для Вас способом. Ми оформимо страховку та відправимо її на електронну пошту чи вайбер.

Якщо Вам потрібно застрахувати авто в Харкові, то ми можемо надати фірмовий електронний бланк в друкованому варіанті, але пам'ятайте, що з 2018 року діє обов'язкова електронна страховка, яка відразу з'являється в єдиній базі МТСБУ та поліції після оформлення. Друкований поліс більше не потрібно возити із собою.

Ми прагнемо найкращої якості обслуговування наших клієнтів. Якщо Ви оберете нас, то ми запропонуємо знижки, нагадаємо про закінчення страховки та зробимо процес оформлення поліса приємним.